outhands

Bollenstreek Sport Eindejaarsuitzending

Bollenstreek Sport op 31 december 2005
Bollenstreek Sport, een samenwerkingsverband van 3 omroepen uit de regio, Radio Rijnsburg; NENS en Holland Centraal, timmert al jaren aan de weg om de luisteraars elke zaterdag van 14:00 – 17:00 uur op de hoogte te houden van alle belangrijke sportevenementen uit de regio. Dat het amateurvoetbal uit de Hoofdklasse A een grote plaats inneemt in deze uitzendingen mag geen verwondering wekken. De voetballiefhebbers worden elke week geïnformeerd over de verrichtingen van Rijnsburgse Boys, Ter Leede, vv Noordwijk en FC Lisse, Quick Boys en Katwijk. Maar ook wordt er aandacht besteedt aan heel veel andere sporten zoals tennis; korfbal; autosport; rugby; schaatsen; mountainbiken; enz; enz. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Voor de 5e keer in successie organiseert Bollenstreek Sport haar eindejaarsuitzending met een terugblik op het sportjaar 2005. Op zaterdag 31 december, van 14:00 – 18:00 uur, kunt u luisteren naar deze live-uitzending vanuit de kantine van de voetbalvereniging VVSB in Noordwijkerhout. Niet alleen voetbal maar ook heel veel andere sporten zullen de revue passeren en daarvoor zijn ruim 40 gasten uitgenodigd om hun terugblik te geven op het jaar 2005. Van o.a. spelers tot voorzitters van verenigingen; toptennissers; scheidsrechters en wereldkampioenen uit de regio zullen hun opwachting maken in deze wervelende uitzending. Tussen de gesprekken met de gasten door zullen live artiesten optreden om het geheel muzikaal te omlijsten.
Wilt u als luisteraar of sportliefhebber deze uitzending bijwonen? Dat kan, u bent van harte welkom.
Kortom, een uitzending om niet te missen op zaterdag 31 december bij de drie lokale omroepen; t.w. RTV NENS (105.3 fm); Radio Rijnsburg (106.4 fm) en Holland Centraal (107.7 fm) en via de lokale kabelfrequenties (88.1).