Bram van Egmond

BOB-campagneteam geeft ons 272 punten!

272 punten heeft onze club behaald in de ‘Hoe goed ken jij BOB?’-quiz op zaterdag 20 juni. Daarmee zijn we gestegen in de ranglijst van de BOB-competitie. Bedankt voor jullie bijdrage daaraan!

bob

Optreden 3FM DJ’s in zicht?
Staan we daarmee in de top 5 van sportclubs? Je ziet het iedere week op www.facebook.com/bobsportzh. De club die aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft, krijgt een optreden van de DJ’s van radio 3FM cadeau. En ook kunnen we onze punten inwisselen voor handige producten en gadgets in de BOB-shop.
Nodig je clubvrienden uit
Heb je zelf de online quiz al gespeeld? Nodig dan de rest van je team of jullie supporters uit. Ze vinden ‘m op www.hoegoedkenjijbob.nl of via de app op Facebook: www.facebook.com/bobsportzh. Zo blijven we punten verzamelen tot eind juni en winnen wij wellicht het optreden van de DJ’s van 3FM! Bedankt!
Foto’s van de BOB actie
Tijdens het bezoek van het BOB-campagneteam aan onze kantine is jullie BOB-kennis getest. Ook werden de BOB’s van die dag in het zonnetje gezet, want zij blijven nuchter en rijden hun sportvrienden veilig naar huis. Er waren blaastests, sleutelhangers, schietspellen en leuke prijzen! Van de gehele actie zijn leuke foto’s gemaakt, deze zijn te vinden op www.FB/BOBsportZH of direct te bekijken via de volgende link: Foto’s Rijnsburgse Boys
Campagne Bob in de sportkantine 2015
Onze club doet mee aan de campagne omdat we het belangrijk vinden dat onze leden en bezoekers veilig thuiskomen na de training of de wedstrijd. Barpersoneel, sporter en supporter: spreek elkaar aan, en maak BOB-afspraken. Meer info: www.rovzh.nl/bobsport.