karly

Bloemenkrat.nl sponsort jeugdelftal met nieuwe kleding

De JO13-3 van Rijnsburgse Boys is in nieuwe sportkleding gestoken door Bloemenkrat.nl, leverancier van stevige lichtgewicht kratten voor de bloemenbranche. Behalve kledingsponsor van het jeugdelftal, is Bloemenkrat.nl ook reclamebordhouder bij Rijnsburgse Boys. Het bedrijf is gevestigd op bloemenveiling FloraHolland in Honselersdijk.
Ook steun aan KiKa
Met de sponsoring wordt ook Kika gesteund. In ruil voor de kleding vroeg Bloemenkrat.nl een gift van de ouders. Dit initiatief werd enthousiast omarmd door de vaders en moeders van de spelers en leverde een prachtig bedrag op: 1000 euro. Dit bedrag is overgemaakt naar KiKa. Om de steun aan KiKa te onderstrepen,heeft kledingleverancier Aandewiel Sports & Fashion ook het logo van KiKa op de kleding aangebracht.

Wat doet Bloemenkrat.nl?
Bloemenkrat.nl levert kratten die speciaal gemaakt zijn voor het vervoer van verse, vaak kwetsbare bloemen. Voordeel is dat ze gemakkelijk stapelbaar zijn. De kratten zijn leverbaar in meerdere kleuren en ze zijn uitgerust met beugels. Ook is er ruimte voor het plaatsen van labels. Indien gewenst kan Bloemenkrat.nl ook onderstellen, hefkarren en andere accessoires leveren, zoals houten en kartonnen verpakkingen (ter bescherming en tegen de kou).
Zie voor meer informatie: www.bloemenkrat.nl.