outhands

Blessure Dennis Groot

Naar aanleiding van de vele ‘geruchten’ die de ronde doen over de blessure van aanvoerder Dennis Groot, besloot het webteam hem vanmorgen te bellen. Dit in verband met de wildste geruchten die de ronde doen; zo zou het al zeker zijn dat hij nooit meer kon voetballen, anderen beweerden dat hij minimaal tot de winterstop uitgeschakeld is en weer anderen konden melden dat hij gewoon aan de voorbereiding mee doet!

Hij kwam, bij een honkbalwedstrijd, ongelukkig in botsing met een speler en Groot heeft daarbij zijn achterste kruisband afgescheurd en zijn meniscus licht beschadigd. Naar aanleiding daarvan heeft hij een MRI-scan laten maken en daaruit bleek het bovenstaande. Maar…………ook kwam daarbij een ‘zeer zeldzaam’ euvel aan het licht. Zijn pees onder zijn knieholte blijkt ook te zijn afgescheurd en dat schijnt uniek te zijn!
Vandaar dat hij 3 augustus naar een specialist moet om met hem te overleggen hoe nu verder

Dennis Groot: “Voor m’n gevoel zeg ik binnen 7-8 weken weer fit te zijn, maar een gevoel zegt niet alles. Uiteraard is het afwachten wat die specialist zegt en in het ergste geval ben ik 9 maanden zoet. Zo’n vaart zal dat echter niet lopen, want alle symptomen die ik zou moeten hebben bij een dergelijke blessure, heb ik nou juist niet! Maar ik moet wachten tot 3 augustus voordat ik (enige) zekerheid heb”

Namens het webteam wensen wij Dennis hierbij veel sterkte en succes met de revalidatie