outhands

Blauw Zwart E8 bezoekt Topklasse Derby

Bron: Wassenaarse Krant

 Na een teleurstelling van de afgelasting van deze wedstrijd op 4 februari j.l. was het eindelijk zover! We gingen met de spelers, broers, ouders en Opa Slot rond 13:00 uur gezamelijk naar Sportpark “de Middelmors”. Nadat de entreebewijzen (beschikbaar gesteld door Daan Noort, in de regio bekend van zijn groen-witte autootje) waren gecontroleerd namen wij de mooiste plaasen in beslag om het goed te kunnen volgen. Onze manager Sandy had weer alles goed voorbereid; van snoepzakjes, chips en drinken voor de kinderen tot stroopkoeken bij de koffie voor de ouders!

De 1e helft ging het over en weer vooral omdat het veld niet optimaal was en de technische ploeg van Katwijk niet hun spel konden spelen. Toch wisten de UIEN zoals de Rijnsburgers worden genoemd met een terechte voorsprong van 1-0 de rust in te gaan. Het was voor ons alleen een beleving met meer dan 2000 mensen naar een amateurwedstrijd te kijken en spontaan supporter van de UIEN te worden.

De 2e helft begon direct weer spannend, echt een sportieve strijd met mooie acties en combinaties. Toch wist Katwijk de spanning terug te brengen en door een penalty werd het gelijk! Uiteindelijk was het Rijnsburgse Boys die de 2-1 maakte en de welverdiende 3 punten in Rijnsburg hield. Zij staan nu op een 2e plaats, 1 punt achter koploper Spakenburg!

Tot slot werd Daan Noort (zie foto) bedankt voor zijn aanwezigheid en het is zeker de moeite waard op een een wedstrijd van Rijnsburgse Boys mee te maken. Tevens willen wij Rijnsburgse Boys bedanken voor de gastvrijheid en de goede zorg! Over twee weken staat er weer iets moois op de agenda namelijk met de jeugdelftallen F1, E8, D-selectie en C-selectie gezamelijk naar ADO Den Haag – SC Hereveen.