outhands

Bezoek Sinterklaas weer

Zaterdagmorgen 3 december. eindelijk was het dan zover, Sinterklaas zou op bezoek komen bij Rijnsburgse Boys. Toch is dat altijd even spannend, want… zou hij echt wel komen? Het moest haast wel want vorig jaar was er een sneeuwstorm en toen kwam de Sint ook gewoon opdraven alsof er niets aan de hand was. Maar goed, je weet het nooit. Misschien had zijn paard wel een lekke band of was paste ie niet met zijn mijter door de deur.

Maar gelukkig kwam ook deze keer Sinterklaas gewoon weer langs met een leger aan Pieten. Het werd weer een regelrecht feest en je kan gerust zeggen dat de sporthal weer ouderwets op zijn kop ging. Het was nog lang onrustig.

Gelukkig hadden wij onze eigen foto-Piet, of in dit geval Jan, die een prachtige fotoserie voor ons gemaakt heeft! Je kan ze hier allemaal bekijken.

We danken Sinterklaas en zijn Pieten, de vrijwilligers voor de organisatie en natuurlijk alle kinderen. Met zijn allen hebben jullie er weer een prachtig feest van gemaakt.

Alle pupillen mochten een tekening maken voor Sinterklaas. Uit al die fantastische tekeningen is onderstaande tekening gekozen. Als Pieter Groen zich meldt door een mailtje te sturen naar info@kbve.nl dan krijgt hij nog iets leuks van de Sint.

Tot volgend jaar, dan komt de Sint vast weer!