Bestuur

BESTUURSMAATREGELEN N.A.V. WANORDELIJKHEDEN

Gisterenavond is op een ingelaste bestuursvergadering unaniem besloten de HKR per direct op te doeken. Ook de daaraan gekoppelde Youth-afdeling is per direct ten einde.

Dit is het enige besluit wat genomen kon worden n.a.v. de gebeurtenissen in de afgelopen weken. De zeer zorgvuldig opgebouwde naam van Rijnsburgse Boys en de daaraan gekoppelde HKR, die in de afgelopen jaren zeer hoog stonden aangeschreven bij alle verenigingen in Nederland en verre omstreken, is door een klein aantal binnen een paar weken van de kaart geveegd. En dat nemen wij hen zeer kwalijk!

Zo kwalijk zelfs dat dit aantal, van 6-10 figuren, binnen afzienbare tijd een brief ontvangen, waarin zij een stadionverbod krijgen en (mochten zij tevens lid zijn) ook geroyeerd zullen worden als lid van Rijnsburgse Boys. We zullen daarbij zorgdragen dat ze ook bij andere verenigingen niet meer welkom zijn!

Dus wordt overal de stekker uitgetrokken, zijn het uiteraard weer de goeden die onder de kwaden lijden, maar ook die goeden weten wie het zijn. Dus bedank hen maar van harte!

De komende 3 uitwedstrijden zal er geen bus naar die uitwedstrijden rijden en moet men zich aanmelden voor een toegangskaart, wanneer je 25 jaar of jonger bent. Je moet je daarvoor registreren via DIT FORMULIER. Die zal worden gescreend en dan ontvang je bericht terug of je bij de uitclubs een kaart kunt aanschaffen. Daar wordt je opnieuw gecontroleerd, dus neem je ID-bewijs mee!

Harde maatregelen? Wellicht wel, maar helaas noodzakelijk. Het is een klein aantal gelukt een instituut, wat Rijnsburgse Boys gewoon is, volledig met de grond gelijk te maken. Vele gesprekken zijn met meerdere leden gevoerd en daarin werd steeds beterschap beloofd en toegezegd. Maar als ze er dus niet in slagen een paar jongetjes in bedwang te houden, dan is het helaas niet anders. En is het dus per direct het einde van de HKR en Youth

Met dank aan de veroorzakers hiervan

Namens het bestuur van Rijnsburgse Boys