outhands

Bestuurscolumn Chris Hogewoning

 Hallo allemaal,
Het was mijn beurt weer om een stukje te schrijven.
Dan wil ik het (voor de 4e keer) toch maar weer over ons 1e eftal hebben.
Dit is het 4e jaar dat we een lang seizoen meemaken met het 1e eftal. Eindelijk kunnen we het hoogste bereiken: Landskampioen bij de amateurs van Nederland! Als het lukt betekent dit dus history schrijven voor de club Rijnsburgse Boys. Dus zet hem op jongens!
Zoals jullie weten zijn wij met het klus team weer begonnen op zaterdag ochtend om de boel weer een beetje op te knappen. Voor degene die nog vrije tijd over hebben en het leuk vinden om dit team te komen helpen kan zich bij mij aanmelden via het telefoon nummer: 06-30538386. Alle hulp is welkom. Want ook tijdens de zomerstop gaan wij gewoon door, vakantie nemen wij later wel.

Ik wil toch nog een paar dingen kwijt. Zo zijn wij erg zuinig op onze spullen. Want laatst toen ik een rondje liep over ons sportpark, heb ik toch weer veel schade gezien aan het hekwerk en de velden. Dan vooral de kunstgras velden. Zoals veel brandgaten van sigaretten en afval. En er staan toch genoeg afval bakken. Hierbij hebben wij toch weer een hoop werk van de zomer, om alles te repareren en op te ruimen.
Verder wil ik nog kwijt dat ik hoop dat a.s zaterdag een hele mooie en sucses volle dag gaat worden!

Groetjes Chris Hogewoning