outhands

Bestuurscolumn Chris Hogewoning

Het is nu mijn beurt om een bestuurscolumn in te vullen. Dit doe ik voor het eerst, want mailen is niet mijn favoriete bezigheid. Ik ben naast bestuurslid ook nog begeleider van het eerste elftal. Dat doe ik nu voor het vierde seizoen waarbij we toch twee keer afdelingskampioen zijn geworden. Dit jaar loopt het niet zo lekker maar misschien toch nog een prijsje de district beker!!

Als bestuurslid bekleed ik de functie materialen en gebouwen. Dat houdt ook in dat ik veel aanwezig ben op tijden dat er geen activiteiten zijn op de club. Bijvoorbeeld in de zomer- en winterstop.

Wat doen wij dan daar? zullen jullie wel denken. Vaak worden er in de zomer met een aantal vrijwilligers herstelwerkzaamheden gedaan aan de gebouwen en velden. Want het valt mij wel op dat er toch elk jaar weer veel vernielingen zijn. Vooral de afrastering en de nieuwbouw (kleedkamers en douches)moeten het ontgelden. Dat is natuurlijk doodzonde en het is meestal het gedeelte waar onze eigen leden zitten. Mocht je in de zomer tijd over hebben kom dan gerust een handje helpen, want vele handen maken licht werk.

Groetjes Chris Hogewoning