outhands

Bestuurscolumn Chris Hogewoning

Hallo allemaal

 Ik was weer aan de beurt voor de column. Het is misschien wel wat laat, maar dit vanwege de drukte op mijn werk. Zoals velen van jullie misschien wel weten heb ik een stapje terug gedaan bij het eerste elftal, maar ondanks dat doe ik op de achtergrond (als bestuurslid) toch nog werkzaamheden rondom het eerste elftal.

Het gaat sportief gezien heel goed met de club wegens goede resultaten  bij alle selectie elftallen. Alleen de A1 had een moeilijke start.
Financieel gaat het volgens mij ook wel aardig.
Mits jullie wat zuiniger met de materialen omgaan. Want ik moet tot mijn spijt constateren dat er met regelmaat dingen worden gesloopt. Vooral de kleedkamers van de nieuwbouw waar onze rijnsburgse jongens zitten. Laten we er op letten en elkaar er op aanspreken dat we de boel netjes en heel houden. We hebben een mooi sportcomplex.

Ook wil ik iedereen er op wijzen dat er in de vakken geparkeerd moet worden en niet in de sluis achter de sporthal zoals zovelen van ons doen!!! Die paar meter lopen is toch zo erg niet.
Want mocht u een hulpdienst nodig hebben kan deze er niet doorheen. Dit geldt ook voor diegene die op de fiets komen en hun fiets zo dicht mogelijk bij de kantine willen zetten. Ook hier kan er dan geen hulpdienst door heen.
Hierbij wil ik het deze keer laten. En ik hoop op een mooie afsluiting van dit seizoen.

Groetjes Chris Hogewoning (de dook)