outhands

Bestuurscolumn Cees Driebergen

Trots

Het seizoen is bijna ten einde. Tijd dus voor wat mijmeringen van een voorzitter. Reflectie op het wel en wee van jouw cluppie. Een boot op de Middellandse zee met mijn parel en een bevriend koppel was daar een prima plaats voor. “Come aboard, w’re expecting you” is op de loveboat menigmaal door mij gezongen. En natuurlijk heb ik nagedacht. Wat overheerst is vooral trots.

Trots op onze club vanwege het afgelopen seizoen, waar we als toonaangevende club op velerlei gebied weer van ons hebben laten horen.

Trots op het ontstaan van een nieuwe traditie in de vorm van het nu al legendarische AH Uientoernooi voor E- en F-pupillen op tweede paasdag, wat vanaf nu jaarlijks zal worden georganiseerd en waar louter lof door en voor een ieder is geoogst.

Trots op Arthur van Noort en zijn mannen en vrouwen van de jeugdafdeling, die zijn genomineerd voor de Rinus Michels Award voor beste jeugdopleiding en die talrijke evenementen zoals de KNVB Voetbaldagen, het KNVB eindtoernooi voor meisjes onder 12 jaar, het UEFA Grassmasterroots Congres en dergelijke hebben georganiseerd en doen slagen.

Trots op al die andere vrijwilligers die hand- en spandiensten bij al deze evenementen in de vorm van kantinediensten, beveiliging, opruimen, organisatie etc. hebben verleend waarbij soms lange dagen gemaakt moesten worden.

Trots op het paasveilingcomité die voor het eerst in onze eigen kantine weer een succesvolle veiling met dank aan heel veel kopers hebben georganiseerd.

Trots op ons complex wat toonaangevend is op amateurgebied in Nederland en waar we komend seizoen beschikken over een nieuw veld 1 en een nieuw kunstgrasveld op veld 5.

Trots ook wel op onze selectie, die bij vlagen oogstrelend voetbal heeft laten zien, doch na een mindere periode heeft moeten afhaken in de titelstrijd. Komend seizoen zullen zij zeker weer van zich laten horen.

Trots ook op onze gezonde ambitie om altijd maar weer verder te durven kijken dan onze neus lang is. We hebben bijvoorbeeld ontzettend veel geleerd van ons onderzoek naar een mogelijke promotie naar de Jupiler League. Daar gaan we in de toekomst van profiteren. Samen met Spakenburg hebben we baanbrekend werk hierbij gedaan en dat zullen we blijven doen.

Trots ook op onze sponsorgroep, die in staat is te blijven groeien en talloze evenementen organiseert om onze businessleden aan ons te blijven binden, zodat we tevreden klanten houden.

Kortom, trots op een mooie warme club met supporters, leden en sponsors die maken dat we financieel heel erg gezond zijn en zorgen dat we ons kunnen blijven vernieuwen.

“Come aboard, w’re expecting you!” Sluit u bij ons aan, in welke vorm dan ook. Ik zal trots op u zijn.
Geniet van uw vakantie!

Cees Driebergen