outhands

Bestuur bedankt iedereen!

Na wederom een unieke en enerverende avond op Middelmors, rest het bestuur niets meer dan iedereen te bedanken voor zijn of haar belangeloze inzet:

Weken van voorbereidingen zijn eraan vooraf gegaan en op ‘D-Day’ waren er al heel vroeg enorm veel vrijwilligers aan het werk. In de uren daarna werden dat er steeds meer, die met alles wat er te doen viel hielpen!

De klappers (met dank aan V&E) waren ook weer een groot succes. De lichtmasten aan de hoogwerkers waren zeer professioneel (met dank aan Oostendorp en HWS) en ook zonder lichtsponsor Nife advies en wedstrijdsponsor Westergarage had dit allemaal onmogelijk geweest

De kantine draaide om 18.00uur al op volle oorlogssterkte en het is niet meer ‘rustig’ geweest tot aan 23.45uur. Dus bij deze een dankwoord aan onze kantinemedewerkers

De kaartverkopers, de stewards (ook van buurman Katwijk), de dames van de MB1 en MA1, de ballenjongens/-meisjes, de vlaggers en vlagsters (met organisatie), het Sfeerteam, de radiokamermannen, Kaay de Kraai. Allemaal bedankt!

En uiteraard, last-but-not-least, de supporters; we kunnen nog zoveel organiseren, maar zonder jullie is het allemaal voor niks! Grote klasse dat jullie in zulke grote getale (ruim 3000) onze Uien hebben gesteund!

De spelers en technische staf uiteraard ook bedankt. Zonder jullie had deze avond er nooit geweest. De hoop was op een unieke avond en die hoop is niet ijdel gebleken! We hebben een historische voetbalavond beleefd en ook deze neemt niemand ons meer af!

Zonder ook maar iemand tekort te doen wil ik toch graag, namens het bestuur, vooral bestuurslid Peter van Tilburg bedanken. De bergen werk die hij in de afgelopen weken heeft verzet, om uiteindelijk op Middelmors te kunnen spelen, zijn zo enorm geweest. Zonder hem had het hele spektakel niet in Rijnsburg plaats gevonden! Peter, bedankt

Ook van PSV-kant ontvingen we louter complimenten; voor de ontvangst, accomodatie en voor de aankleding. Vanmorgen nog ontving het bestuur een dankwoord voor de totale organisatie: in 1 woord FANTASTISCH was hun oordeel en uiteraard was die gericht aan een ieder die gisteravond aanwezig was

Namens het voltallige bestuur (en ook namens Stichting Sponsorgroep Rijnsburgse Boys) nogmaals: iedereen BEDANKT!!

En mocht iemand zich gepasseerd voelen, omdat ik die niet heb genoemd; excuus, het is onbewust gebeurt en bij deze alsnog bedankt!