Henk Hogewoning

Ben Borst en Rijnsburgse Boys tekenen nieuw contract

Clubvoorzitter Peter Zandbergen, businessclubvoorzitter Marcel Wolthaus en Bernard Borst van herenmodezaak Ben Borst in Noordwijk tekenden op 2 oktober een hernieuwd contract voor de levering van vrijetijdskleding en colbertjasjes voor staf, spelers en bestuursleden van Rijnsburgse Boys en het bestuur van de businessclub van Rijnsburgse Boys. De verbintenis loopt tot juli 2026.

In het nieuw
Dankzij het contract hebben spelers, stafleden en bestuursleden de garantie dat zij regelmatig van nieuwe kleding worden voorzien. Zo zijn recentelijk de beide besturen en de staf van de A-selectie in het nieuw gestoken, terwijl de spelers nieuwe shirts kregen, nadat zij vorig jaar al nieuwe broeken en jasjes hadden ontvangen.

Reactie Bernard Borst
De verbintenis tussen de club en Ben Borst, die ook lid is van de businessclub, loopt al zo’n twintig jaar. Mede-eigenaar Bernard Borst, zelf oud-A-selectiespeler van de Boys, is trots op de langlopende relatie met Rijnsburgse Boys.

Bernard Borst: “Rijnsburg is onze club. Op zaterdag kunnen mijn broer Johan en ik helaas niet aanwezig zijn bij de thuiswedstrijden, omdat dit de drukste dag van de week is in onze winkel, maar we proberen er altijd wel tijdens de derde helft te zijn. Ook onze jongens spelen bij Rijnsburgse Boys en ik ben op donderdag trainer van O14-2. Mijn broer en ik vinden het daarom heel mooi dat we alle kleding mogen leveren.”

Over Ben Borst
Ben Borst wordt geleid door de broers Bernard en Johan Borst. Hun vader en moeder, Ben en Hanneke Borst, begonnen met de winkel in 1995. Tegenwoordig zijn er twee winkels: Ben Borst Men’s Fashion en Ben Borst Casual Wear.

Daar en in de webshop vindt de klant een groot aanbod zakelijke en vrijetijdskleding van exclusieve merken. Klanten uit de hele regio en ook veel toeristen en dagjesmensen weten de weg naar de Hoofdstraat in Noordwijk te vinden. Ook de webshop van Ben Borst wordt druk bezocht.

Wil je meer informatie? Ga naar www.benborst.nl of bezoek de winkels in de Hoofdstraat 81 en 83 in Noordwijk aan Zee.