outhands

Belteam werft 50 nieuwe sponsorloterij leden

 Op zaterdag 13 januari heeft het belteam 50 nieuwe sponsorloterij leden geworven, die door hun deelname Rijnsburgse Boys steunen. Op dit moment spelen er 64 sponsorloterij leden voor Rijnsburgse Boys. Goed voor een bijdrage van de sponsorloterij van bijna 2900 euro per jaar. De belactie was opgezet om de jeugdopleiding te kunnen voorzien van meer financiële middelen. Hoe dit werkt kun u hieronder nog eens doorlezen. Ondanks de beperkte beschikbare tijd heeft het belteam, onder leiding van Natascha Pauw-Star, 50 nieuwe leden geworven. Helaas kon door dit tijdgebrek slechts 15% van het ledenbestand worden gebeld. Bent u zaterdag niet gebeld dan zal dat in de loop van dit jaar alsnog gebeuren.

Het belteam behaalde de derde plaats, van 5 teams, in het belklassement . De eerste plaats zou een extra bedrag van 2000 euro opleveren. Natascha en haar team zijn al begonnen met de opzet van een nieuwe belactie, “gaan voor de eerste plaats en zo veel mogelijk leden werven”. Uiteraard zullen wij u op de site en via andere media op de hoogte houden.

Heeft u vragen, wilt u uw huidige loten omzetten naar Rijnsburgse Boys of wilt u meespelen, stuur dan een e mail of bel met John Spekman
trukjo@casema.nl
06 30467261
Bedankt belteam voor jullie geweldige inzet.

Steun Rijnsburgse Boys en win 1 miljoen euro!

Waarom? Lees even verder.
Rijnsburgse Boys een steuntje in de rug geven èn kans maken op 1 miljoen euro? Dat kan bij de Sponsor Loterij! Om Rijnsburgse Boys in topvorm te houden, is geld nodig. Daarom is Rijnsburgse Boys ongelooflijk blij met de steun van de Sponsor Loterij. Ook ú kunt Rijnsburgse Boys direct steunen door mee te spelen in de Sponsor Loterij. En u kunt er ook nog eens elke week 1 miljoen euro mee winnen!
Sponsor Loterij: goed voor sport
Sport is van groot belang voor onze eigen gezondheid en die van onze kinderen. Daarnaast is sporten ook gewoon fantastisch leuk om te doen! Daarom geeft de Sponsor Loterij elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van sport. Zoals bijvoorbeeld de Johan Cruyff Foundation en Special Olympics Nederland. En Rijnsburgse Boys.
Elke maand kans op een miljoen!
Een Sponsorlot kost maar 6,50 euro per maand. De helft hiervan gaat rechtstreeks naar Rijnsburgse Boys iedere maand opnieuw. Speel mee, en maak elke week kans op 1 miljoen euro en vele andere fantastische prijzen!

Zeg ja tegen het belteam, wordt lid van de sponsorloterij en steun Rijnsburgse Boys