outhands

Belangrijke mededelingen wedstrijd FC Utrecht

Nog even alle informatie wat betreft de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op een rijtje:

De bussen
– De bussen vertrekken om 17.30 uur en geen minuut later, er wordt niet gewacht! Instappen kan vanaf 17.00 uur.
– Kom op de fiets of lopend: Er is gewoon niet voldoende parkeergelegenheid op de Middelmors, het parkeerterrein aan de Noordwijkerweg is alleen bestemd voor de bussen.
– Luister naar de aanwijzingen van de stewards, zij reizen met de bus mee en controleren de buskaartjes.
– Lees goed de regels achterop je toegangskaartje. Tonen identiteitsbewijs, geen alcohol, geen vuurwerk, etc. mee nemen in het stadion.
– Ga na afloop direct terug naar je eigen bus, dit is nl. makkelijk voor de steward om te kijken of alles en iedereen aanwezig is.

Middelmors gesloten voor alle activiteiten
De gehele donderdag zal Sportpark Middelmors afgesloten worden voor activiteiten. Er zijn dus de gehele midddag en avond geen trainingen mogelijk, zowel de kleedkamers als de velden zullen niet beschikbaar zijn. Ook de kantine is vanzelfsprekend de gehele donderdag dicht.

Kom in het geel/zwart !!
Het bestuur en de spelersgroep zijn zeer verheugd over de grote supportersschare, welke het elftal in Utrecht zal aanmoedigen. Het zou geweldig zijn als iedereen zoveel mogelijk geel zwart is gekleed met shirts, petjes, sjaals e.d. De origineelst verklede supporter zal worden beloond met een prijs.

Oproep webteam
Een oproep van het webteam aan iedereen die met zijn telefoon filmpjes kan maken. Schiet zoveel mogelijk sfeerbeelden voor, tijdens en na de wedstrijd en mail deze door naar webteam@rijnsburgseboys.nl. Wij maken er een leuke compilatie van voor de site.