karly

Belangrijke info voor de wedstrijd tegen Ter Leede

Welkom terug op Middelmors
Komende zaterdag 1 augustus speelt Rijnsburgse Boys om 14:30 uur in de aanloop naar het seizoen 2020/2021 haar eerste oefenwedstrijd op Sportpark Middelmors tegen Ter Leede. We zijn natuurlijk zeer verheugd dat we weer mogen voetballen. U herinnert zich wellicht nog 7 maart eerder dit jaar toen we tegen GVVV speelden. Nadien werd alles anders……
Komende zaterdag geldt een aantal bijzondere maatregelen die wij hebben moeten nemen op last van de overheid. Maatregelen die, zo blijkt bijna dagelijks, nog steeds o zo nodig zijn om het Corona virus te bedwingen. Dit vraagt daarom bijzondere aandacht.
Allereerst 1,5 meter afstand is en blijft de norm!
We hebben de afgelopen weken benut om ons sportpark zodanig in te richten dat u veilig naar de voetbal kunt komen kijken, echter hebben wij daarbij uw hulp/medewerking heel hard nodig.
Belangrijk
1) U heeft alleen toegang tot de wedstrijd als u over een toegangsbewijs (inclusief gezondheidsverklaring beschikt) en deze bij de ticketcontrole kunt laten zien. Dit toegangsbewijs is gratis en kunt u vanaf aankomende donderdag 18:00 uur op onze site invullen en uitprinten. Behalve persoonlijke gegevens (i.v.m. een eventueel contactonderzoek nadien) vragen wij u ook om een aantal vragen over uw gezondheid in te vullen. Zonder een uitgeprint toegangsbewijs geen toegang!
Kom niet naar de wedstrijd als U:
– verkouden bent;
– keelpijn heeft;
– veel moet niezen;
– hoest;
– koorts heeft.
2) U dient ook uw ledenpas of (bord-) sponsorpas te kunnen overleggen. Het onder 1 vermelde uitgeprinte toegangsbewijs alleen is niet voldoende. Zonder deze pas geen toegang! Voor Business Club leden verwijzen wij U graag naar de Business Club App.
3) Door de bijzondere omstandigheden betreffende Corona en de beperkte capaciteit, worden er geen overige toeschouwers toegelaten. Alleen  Rijnsburgse Boys-leden en -sponsoren hebben toegang. Zeer tegen onze natuur in, maar we kunnen helaas geen supporters van de bezoekende club, alsook niet-leden maar wel trouwe supporters ontvangen, zolang de beperkende maatregelen van toepassing zijn. Wij vragen Uw begrip hiervoor.
4) Volg komende zaterdag a.u.b. de instructies van de stewards op. Het is zo belangrijk dat we er met elkaar voor zorgen dat we ook in de komende weken thuiswedstrijden kunnen blijven volgen van onze hoofdmacht en dus ons houden aan het volgende:
– desinfecteer uw handen bij aankomst op Middelmors;
– houd 1,5 meter afstand, ook als u bij het toegangshek bent;
– sta of zit alleen op de daarvoor aangemerkte plek;
o tribune: alleen de plekken die niet afgezet zijn met rood/wit lint;
o staanplaatsen: op de zwarte of gele stippen die zijn aangebracht op de tegels.
– volg de looproutes;
– zorg dat u thuis al even naar het toilet bent geweest, vanwege de beperkte sanitaire voorzieningen en blijf gedurende de gehele wedstrijd inclusief de rust op uw plek teneinde onnodige loopbewegingen te voorkomen;
– mocht u om welke reden uw plaats verlaten en buiten de omheining en toegangscontroles komen kunt u niet meer terugkeren om de wedstrijd te bekijken.
Een aantal collega voetbalverenigingen heeft de afgelopen week al mogen ervaren dat Gemeenten de naleving van de genomen maatregelen nauwgezet volgt.
Dus nogmaals houd U aan de maatregelen!

Beperkt aantal toeschouwers
Om u veilig te kunnen ontvangen op 1,5 meter afstand hebben wij helaas onze capaciteit qua toeschouwers drastisch moeten terugbrengen.
Voor de tribune betekent dit per heden dat we slechts 250 beschikbare zitplaatsen beschikbaar hebben, waarvan een groot deel bestemd is voor de leden van Businessclub Rijnsburgse Boys.
Het aantal staanplaatsen is ook drastisch teruggebracht:
1) Voor toeschouwers van 18 jaar en ouder
o lange zijde aan de overkant van de tribune: 200
o korte zijde aan de kantine kant 180
2) Voor jeugd tot en met 17
o korte zijde aan de waterzijde (verplicht) 250
Dit betekent dat jeugdleden tot en met 17 jaar alleen de wedstrijd kunnen volgen in het voor hun speciaal ingerichte vak aan de korte zijde bij de waterkant waar de 1,5 meter afstand niet geldt. Ook zij zullen een uitgeprint toegangsbewijs (inclusief gezondheidsverklaring) en hun ledenpas moeten tonen om de wedstrijd bij te wonen.
Toegang en looprichtingen
Voorlopig hebben we 5 plekken aangemerkt waar er toegangscontrole is. Een handig kaartje zal nog worden gepubliceerd op de site. Voor komende wedstrijd zijn er 4 daarvan open:
Toegangspoort 1 (bij de kantine op de hoek korte zijde)
Voor de staanplaatsen aan de lange zijde aan de overkant van de tribune en de korte zijde aan de kantine kant.
Toegangspoort 2 (bij tribune kantine zijde)
Voor de tribune plaatsen voor de niet Business Club leden en het beperkt aantal staanplaatsen spelers A selectie /staf voor zover niet aanwezig op de bank en familie.
Toegangspoort 3 (ingang BC achterzijde tribune gebouw)
Voor leden van de Business Club.
Toegangspoort 4 (ingang hoek tribune/korte zijde Kanaalzijde)
Voor jeugdleden tot en met 17 jaar.
Kantine
Hierover zal nadere berichtgeving volgen in een afzonderlijk bericht.
Pers
Er zal gedurende de beperkingen aangaande het Corona crisis een accreditatie gelden voor de pers waarbij we in totaal maximaal 5 vertegenwoordigers van de pers kunnen ontvangen. Uiteraard geldt voor hen dat zij ook een gezondheidsverklaring dienen in te vullen. Aanmelding geschieden via pers@rijnsburgseboys.nl.
Tot slot
Heeft u vragen wat we heel goed begrijpen het verzoek deze per e-mail naar secretaris@rijnsburgseboys.nl te sturen met vermelding van uw naam en telefoonnummer waarop u bereikbaar bent.
Het zijn zoals gezegd hele bijzondere tijden. Het bestuur is ervan overtuigd dat we met elkaar het voor elkaar krijgen om op een veilige wijze het aankomende seizoen te genieten op Middelmors. Houd u aan de genomen maatregelen, volg de instructies van stewards en bestuursleden op.
SAMEN ZIJN WE RIJNSBURGSE BOYS, GEEF CORONA GEEN KANS