Bram van Egmond

Bekerfinales ME2 en MD1

Zaterdag 24 mei was het eindelijk zover, de bekerfinale’s van de ME2 en de MD1, welke gespeeld moesten worden in Brielle. ’s Ochtends om 8 uur vertrok de MD1 met een dubbeldekker richting Brielle vol met speelsters, begeleiding en supporters. Zij moesten als eerste aantreden, om 10.00 uur, tegen Die Hage MD1. Twee kampioenteams tegen elkaar die om de beker gingen strijden. Onze meiden kwamen ondanks een groot veldoverwicht op een 1-0 achterstand, maar na een vreselijk spannende wedstrijd werd de beker binnengehaald met een 2-1 overwinning.
meiden-beker1
De ME2 moest om half 12 aantreden tegen Be Fair ME1, een goed team met tweede jaars meisjes. Dus onze eerste jaars ME was fysiek in het nadeel. Ondanks dat kwamen onze meiden snel met 1-0 voor. Helaas stonden ze in de rust met 1-4 achter. Gelijk na de rust werden de mouwen opgestroopt en werd het snel 3-4. Toch werd de wedstrijd verloren met 9-5. Ondanks het verlies mogen onze meiden vreselijk trots zijn op hun tweede plaats. Zij hebben de finale gespeeld en ongeveer 100 teams achter zich gelaten.
meiden-beker2
Beide teams hebben genoten van een fantastische prijsuitreiking en zijn vol trots terug gereden naar de Middelmors, waar er nog flink gefeest werd om deze prachtige prestaties te vieren.
meiden-beker3We hebben bij de Rijnsburgse Girls een geweldig seizoen gehad met vele hoogtepunten. Vier van de tien teams zijn kampioen geworden en twee bekerfinalisten, waarvan 1 bekerwinnaar. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door een groep van ruim 30 vrijwilligers die allen trots mogen zijn op deze prachtige prestatie’s.
Er staan nog veel meer leuke foto’s en andere leuke berichten op www.facebook.com/RijnsburgseGirls.