Bestuur

BEKERFINALE: KATWIJK O23-1 – RIJNSBURGSE BOYS O23-1

Dinsdagavond 28 mei, om 20.00uur, speelt Rijnsburgse Boys O23-1 de finale om de KNVB-beker tegen Katwijk O23-1. Dit zal plaatsvinden (na loting door de KNVB) op sportpark de Krom in Katwijk.

De KNVB heeft deze wedstrijd aangemerkt als risicowedstrijd, waardoor in overleg met de politie, de gemeente, de KNVB en de beide clubs een aantal maatregelen van kracht zijn voor deze wedstrijd.

ENTREE
Er is geen vrije verkoop van kaarten voor deze wedstrijd. De spelers en begeleiders van Rijnsburgse Boys O23-1 en Katwijk O23-1 hebben per persoon een aantal kaarten op naam ontvangen. Die zij vervolgens aan familie en/of vrienden kunnen geven. Meer kaarten kunnen zij ook niet krijgen.

WEDSTRIJDDAG
Het verzoek is om de auto of fiets te parkeren bij de ingang van atletiekvereniging AV Rijnsoever, aan de Olympiaweg 2 in Katwijk.
De Rijnsburgse Boys-supporters worden, na controle, ontvangen in het gereserveerde uitvak. Na een wandeling van 10 minuten komt men daar vanaf de Olympiaweg aan.
De toegangscontrole wordt door stewards verricht. Zij controleren op een geldig toegangsbewijs en er kan en mag gefouilleerd worden.
Het meebrengen van vuurwerk, fakkels, confettikanonnen, rookpotten of enig ander vuurwerk is niet toegestaan! Net zoals alcoholische dranken niet zijn toegestaan die avond

TOT SLOT
De besturen van beide voetbalverenigingen betreuren het ten zeerste, dat deze strenge maatregelen nodig zijn om deze wedstrijd te kunnen en mogen spelen. Beide verenigingen liggen echter, door de ongeregeldheden in de afgelopen seizoenen, onder een vergrootglas bij de KNVB en er is ons allen veel aan gelegen om deze wedstrijd zonder incidenten te laten verlopen.
Helaas kunnen/mogen wij geen andere manier(en) verzinnen en wij hopen dat het ondanks de beperkte aanwezigheid van publiek een leuke en sportieve wedstrijd wordt.

Uiteraard wensen wij spelers, staf en supporters van Rijnsburgse Boys O23-1 alle succes toe. Ga ervan genieten!