outhands

Bedankt!

 “En zo sta je met een prijs van de gemeente katwijk op het podium”, begon Willem van Zuilen het interview en stak zijn grote blauwe microfoon onder m’n neus. Nog maar net bekomen van de schrik moest ik mijn verhaal doen voor Radio West. Dat ging gelukkig stukken beter dan een kwartiertje daarvoor toen ik met een hartslag van over de tweehonderd een beeldje in ontvangst nam van de burgemeester en vervolgens probeerde om bij dezelfde Willem van Zuilen enkele antwoorden uit mijn mond te krijgen. Veel meer dan een paar onverstaanbare lettergrepen wist ik niet te produceren. Voor een zaaltje mensen staan is, op zijn zachts gezegd, niet mijn ding! Gelukkig had Willem dat snel in de gaten en mocht ik met de burgemeester en de vrijwilligster van het jaar het buffet gaan openen. Een week later sta ik met een wit weggetrokken gezicht op de voorpagina van de Rijnsburger alsof er iemand met een geweer op me staat te richten in plaats van met een fototoestel.

Inmiddels van de schrik bekomen, ben ik natuurlijk ontzettend blij met deze prijs. Dat het bestuur de moeite heeft genomen mij te nomineren en de gemeente Katwijk dat heeft overgenomen vind ik geweldig. Het is een kroon op al het werk van de afgelopen jaren en een aanmoediging om met dezelfde inzet door te gaan. Ik vind het ook een waardering voor het hele webteam en iedereen die zich de afgelopen jaren heeft ingezet voor onze prachtige website. Met een klein groepje mensen hebben we de site vanuit niets opgebouwd en in de daarop volgende jaren met steeds meer mensen mooier, groter en actueler gemaakt.

Via deze weg wil ik alle schrijvers, interviewers, fotografen, cameramensen, het bestuur en iedereen die ik vergeet, bedanken voor jullie inzet!! Zonder jullie bijdrage was onze website nooit geworden zoals hij nu is. Ik mag dan bescheiden worden genoemd maar ik heb er geen enkel probleem mee om onze website ‘de mooiste van Nederland’ te noemen.