Toernooicommissie

Bakkerij van Tilburg Uientoernooi: hulp gezocht

Enkele weken geleden stond er al een oproep op de website, voor hulp bij het Bakkerij van Tilburg Uientoernooi 2022 (klik hier voor dat bericht)

Maar de organisatie zoekt nog meer hulp; er spelen 130 teams die dag (honderddertig inderdaad!!) en dat betekend 260 wedstrijden en dus 260 uitslagen van wedstrijden! Bij de 6-tegen-6 wedstrijden zijn geen scheidsrechters nodig, maar wel score-ophalers: mensen die de uitslagen van die wedstrijden aan het secretariaat doorgeven. Dus je hoeft geen wedstrijden te kunnen fluiten, alleen bij de wedstrijden de scores na te vragen bij de leiders en die door te geven!

In het middagdeel zijn er, behalve 6-tegen-6 wedstrijden, ook nog 8-tegen-8 wedstrijden. En die hebben wel een scheidsrechter nodig. Dus daar zouden we liever wat ‘meer ervaren’ personen voor aanstellen. Inmiddels hebben enkelen zich al gemeld, maar het is tekort om met hen de 60 wedstrijden te fluiten. Dus ook daarvoor zoeken we hulp!

Alles is verder geregeld, mooi weer komt eraan, dus het wordt een dag volop genieten. En als er nou mensen zijn die graag mee willen (helpen) genieten, dan horen wij het graag via jaco.hogewoning@gmail.com. Het ochtenddeel begint 08.45uur en eindigt om 11.45uur (alleen score-ophalers nodig) en het middagdeel start om 13.15uur en is om 16.15uur klaar (scheidsrechters én score-ophalers nodig)

Bij voorbaat dank namens (ruim) 1100 kinderen en de organisatie!