Toernooicommissie

Bakkerij van Tilburg Uientoernooi; een feest!

Maandagmorgen 18 april 2022, 2e paasdag, om 05.15uur brandde er al licht in de kantine. Ryan was al druk bezig met het zetten van koffie, zodat de eersten die zouden komen ook een lekker bakkie hadden. Om 05.30uur was er 15-20 man aanwezig en om 05.45uur nog veel meer en werd er gestart met de opbouw van de 10e editie van het Bakkerij van Tilburg Uientoernooi 2022. En het werd een ware happening…..

Met zulk mooi weer is het ook geen enkele moeite om er een groot feest van te maken en als alle aangemelde teams er dan ook daadwerkelijk zijn, dan kan het eigenlijk niet meer fout! En dat ging het ook niet, want de toernooicommissie had alles minutieus voorbereid en daarom konden 129 (!!) teams laten zien wat ze konden. Stipt om 08.45uur klonk het eerste fluitsignaal en, precies volgens het speelschema, om 16.12uur de laatste van deze dag.

De prijsuitreikingen waren ook een spektakel, met bijna volle tribunes vol supporters, en we hebben dan ook de hele dag alleen maar lachende gezichten gezien! En daar doen we het toch allemaal voor.

Uiteraard zijn wij een dankwoord verschuldigd aan velen. Sommigen in het bijzonder, maar die ga ik bewust niet bij naam noemen, want dan ben ik bang dat ik anderen tekort doe. Maar vele tientallen zijn van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bezig geweest en daar zijn wij hen enorm dankbaar voor

Zoals altijd hebben we gelukkig de foto’s nog en die staan in dit bericht, met grote dank aan Jan Jungerius

Tot maandag 10 april 2023