AZ – Rijnsburgse Boys 4-0

Rijnsburgse Boys leed in de oefenwedstrijd tegen AZ een 4-0 nederlaag. Na 45 minuten spelen was de stand 1-0 in het voordeel van de Alkmaarders door een doelpunt in de 41ste minuut van de voet van Ari.

Na de rust scoorden Lens (63.), Jaliens (67.) en Ari (74.) waardoor de eindstand 4-0 werd.

Rijnsburgse Boys startte in de volgende opstelling: Orlowski; Groot, van Noord, van Roosmalen, Bouma; Zwarthoed, van der Vijver, Kolder; Gootjes, Ascencion en Leitoe. Na de rust kwamen Bart en Peter Freke, Cairo, van Beuningen, Hogewoning en Zwaan in het veld, terwijl het laatste half ook nog Haselhoff en Mulder hun opwachting maakten.

Een groot aantal Rijnsburgers hadden de reis naar Alkmaar gemaakt om deze wedstrijd, die onder leiding stond van scheidsrechter van der Roest en waarin Rijnsburgse Boys de Eredivisie-club goed partij gaf, bij te wonen.