Henk Hogewoning

Autocentrum van Egmond treedt toe als sponsor

Vorige week was businessclubvoorzitter Peter Heemskerk op bezoek bij Jan Ravensbergen en John Jungerius van Autocentrum van Egmond om het Rijnsburgse autobedrijf vast te leggen als nieuw lid van de businessclub van Rijnsburgse Boys.

Autocentrum van Egmond is een echt familiebedrijf waar passie, expertise en persoonlijke service de motor zijn. In de werkplaats aan het Noordeinde in Rijnsburg kun je terecht voor onder andere onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel, spuitwerk, aircoservice, tuning, bandenservice, ruitreparatie en ruitvervanging. En in de recent verbouwde showroom aan de Langevaart staat een leuk team klaar om je droomauto te vinden. 

“We zijn erg verheugd met deze sponsoring en kijken uit naar het nieuwe voetbalseizoen”, meldden Jan Ravensbergen en John Jungerius na het ondertekenen van het sponsorcontract.

Vierde nieuwe sponsor
Autocentrum is de vierde nieuwe sponsor in korte tijd. Recent werden al drie andere nieuwe businessclubleden vastgelegd: strandpaviljoen Zee en Zon uit Katwijk, organisatieadviseur en partner bij Vinario Niels Adegeest en privésponsor Martin den Dekker.