outhands

Arie van Dijk blijft trainer van het 2e

Blij zijn wij met de mededeling dat Arie van Dijk ook komend seizoen de trainer van Rijnsburgse Boys 2 zal blijven. Daarnaast gaat hij, samen met assistent trainer Dick Heemskerk, de overgang van junioren naar de senioren begeleiden: ook een niet onbelangrijke taak!

Arie mag inmiddels tot de succesvolle trainers gerekend worden, want met een kampioenschap en het winnen van de KNVB-beker voor reserve-elftallen in 2 seizoenen tijd, kan je dat toch niet ontkennen! Ook dit seizoen gaat het allemaal ‘volgens plan’, want het team met (vooral) Rijnsburgse spelers staat wederom bovenaan in de reserve Hoofdklasse A.

Afgelopen zaterdag werd concurrent Barendrecht 2 met 0-2 verslagen en die staan inmiddels op 5 punten. Alleen Quick Boys 2 staat er qua verliespunten iets beter voor, maar die ontmoeten zij zaterdag 6 maart om 11.00uur op Middelmors.

Komt dus allen naar deze wedstrijd, feliciteer Arie van Dijk met zijn aanblijven en sta allemaal achter Rijnsburgse Boys 2; op weg naar wéér een kampioenschap?!

Arie veel succes nog in dit seizoen en uiteraard voor het komende seizoen!

Tevens kunnen wij meedelen dat Bas Heemskerk bereid is gevonden om komend seizoen de medische begeleiding van het 2e op zich te nemen. In samenspraak met Henk-Jan den Haan en Henk Bakker zullen zij dus het ‘medische gebeuren’ van de selectie-elftallen gaan coördineren! Ook Bas heten wij van harte welkom en wensen wij heel veel succes!