karly

AllFootball gaat jeugd trainen

Woensdagavond 6 april is het contract getekend tussen Rijnsburgse Boys en AllFootball. AllFootball is een voetbalschool uit Noordwijk, met als eigenaren Max van Duin en Motta El Yaakoubi. Beiden zijn ook spelers uit de A-selectie van Noordwijk

Zij geven al jaren trainingen op sportpark Duinwetering in Noordwijk, maar verhuurden zich niet aan voetbalverenigingen. Met de trainingen die zij op woensdagen gaven, zaten zij al overvol. Veel Rijnsburgse Boys jeugdspelers hebben daar al vele trainingen achter de rug en allemaal waren zij erg enthousiast over hun manier van trainen.

Toen de TC Jeugd contact met hen opnam, voor een gesprekje, was het aan het eind van het gesprek wel duidelijk: AllFootball gaat komend seizoen de trainingen verzorgen van de O8/O9 en de selectieteams van O10. Dit zal gaan gebeuren op maandagen en de overige trainingen van deze groepen worden door hun eigen trainers gedaan!

Wij denken met deze voetbalschool een hele goede partner te hebben gevonden, waar wij de komende seizoenen de vruchten van zullen gaan plukken. Zowel voor Rijnsburgse Boys als voor AllFootball is dat de insteek van deze samenwerking.

Wij wensen AllFootball heel veel succes en plezier met ingang van het seizoen 2022-2023

Namens de TC Jeugd

AllFootball is te volgen via hun website www.allfootball.nl, via instagram @allfootball.nl en via Facebook @allfootball.nl