outhands

Alle leden moeten een pasfoto inleveren

Aan alle leden, spelend en niet-spelend,  wordt vriendelijk doch dringend verzocht zo spoedig mogelijk een nieuwe pasfoto in te leveren. De redenen hiervoor zijn:

  • De spelerspas is vijf jaar geleden ingevoerd en is na dit zeizoen niet meer geldig. We hebben van de KNVB nieuwe fotoformulieren gekregen, omdat de KNVB van alle spelende leden een recente pasfoto wil hebben voor nieuwe spelerspassen. Dit is niet vrijblijvend. Als we geen foto inleveren, krijgen we voor volgend seizoen geen nieuwe spelerspas voor u/jou.
  • Door het bestuur en de algemene ledenvergadering is besloten om op de lidmaatschapsbewijzen in het volgende seizoen een foto af te drukken, zodat deze persoonsgebonden zijn. Dit maakt de toegangscontrole bij thuiswedstrijden eenvoudiger.

Het secretariaat van onze club krijgt dus veel werk met het inzamelen, scannen, registreren en naar de KNVB sturen van deze foto’s. Dat is een grote klus, die veel tijd gaat kosten. En omdat wij allemaal vrijwilligers zijn, willen we dat een beetje ontspannen kunnen doen en niet op het laatste moment. Bovendien doet de KNVB dit in heel WEST II, dus daar zullen ze het ook wel druk hebben. Hoe eerder we alles inleveren, hoe eerder we aan de beurt zijn. Daar kunt u/je ons dus mee helpen!
 
Wat vragen we van je:

  • Neem een nieuwe pasfoto, of laat een nieuwe maken.
  • Schrijf je naam en geboortedatum op de achterzijde, of stop de foto in een envelopje met je naam en geboortedatum erop. Alleen naam en geboortedatum is genoeg, dan kunnen we je goed terugvinden in ons systeem.
  • Lever de foto zo snel mogelijk in het het secretariaat, liefst vóór 1 maart 2007.
  • Wij zorgen voor de verdere afhandeling, zodat je volgend seizoen op tijd een nieuwe spelerspas en lidmaatschapsbewijs hebt.

Nog enkele belangrijke opmerkingen:

  • Dit geldt dus voor alle leden, ook de niet-spelende leden en leden-vrijwilligers.
  • Wellicht kunnen de leiders en aanvoerders van de teams dit centraal voor hun eigen elftal regelen. Dit is niet verplicht, maar is wel makkelijk.
  • Doe het niet op z’n Rijnsburgs, dus niet op het laatste moment, want dan maak je het ons erg moeilijk om het op tijd te regelen.

Met vriendelijke groet,
Namens het secretariaat van Rijnsburgse Boys (dat het erg druk gaat krijgen)
Gerard van der Meij