Keepersafdeling

Alle keepers keepen met Rinat

Rijnsburgse Boys heeft met directe ingang een contract getekend met Rinat. Hét merk voor keepershandschoenen en – accessoires in Nederland

Rinat werd opgericht door doelman Hector Castro in 1986 in de stad Leon, Guanajuato, Mexico. Vanaf het bescheiden begin tot een van de belangrijkste keepersmerken ter wereld. Bij Rinat produceren we meer dan alleen keepersproducten, we creëren innovatieve concepten en tools waarmee atleten maximaal kunnen presteren en hun prestaties kunnen verbeteren. Keepersartikelen die voldoen aan de behoeften en eisen van de sport.

Rinat Nederland

Met meer dan 30 jaar ervaring in de markt hebben we, zij aan zij met keepers, onze producten in elke collectie geperfectioneerd, altijd op zoek naar de meest comfortabele handschoen en de meest technische en functionele kleding, omdat we weten wat het is om een keeper te zijn en hoe belangrijk het is om je veilig en comfortabel te voelen.

Daarom is er een speciale keeperswebshop voor Rijnsburgse Boys ontworpen, waarop je alle keepersbenodigdheden kunt bestellen met 35% korting! Speciaal voor alle keepers van Rijnsburgse Boys. De website vind je HIER en in de daarop genoemde prijzen (in rood) zijn alle kortingen al verwerkt!

Wacht niet langer en bestel alle keepersspullen bij Rinat Nederland vanaf nu