outhands

Alle elftallen als team op de foto

Na overleg te hebben gehad met Albert Heijn Verburg in Rijnsburg is besloten om alle elftallen van Rijnsburgse Boys ook op de foto te zetten in het voetbalplaatjesalbum. Afgelopen zaterdag zijn er al heel veel spelers en speelsters op de foto geweest en komende zaterdag volgen de laatste teams (zie schema). 

Dit betekend dat er ruim 700 plaatjes verzameld moeten worden en dat is echt het maximum wat in het boek past. Er is echter nog veel ruimte over voor het opmaken van het album en dit willen wij graag invullen met elftalfoto’s van alle spelende leden van Rijnsburgse Boys. Dus ook incl. leiders, trainers en eventuele extra begeleiding. Er worden dus geen plaatjes van gemaakt om te sparen, maar alle teams komen wel in het boek. En dit is dus inclusief de overige senioren!

Ook hierin willen we weer een eenduidige uitvoering en dus moet elk elftal op de foto op veld 1. In een speciaal te maken setting zal dit gebeuren en hiermee starten we zaterdag 27 augustus en de elftallen die thuis spelen worden zaterdag benaderd over de tijd e.d.

De overige elftallen horen nog wanneer ze moeten verschijnen!

Voor eventuele vragen over de teamfoto’s kan men contact opnemen met Edward Duindam via 06-53751749 en tezamen met de fotograaf van deze foto’s, Jan Jungerius (06-51499555), zijn zij aanspreekpunt op de club komende zaterdag