outhands

Algemene Ledenvergadering op 5 november

Voor Rijnsburgse begrippen was de algemene ledenvergadering op vrijdagavond 5 november ‘druk bezocht’. Maar liefst 50 personen tekenden de presentielijst en 12 mensen hadden zich keurig afgemeld.

Om 20.00uur opende de voorzitter de vergadering en heette iedereen van harte welkom. Na een verslag van het seizoen 2009-2010, door onze secretaris, over de senioren en een verslag over de jeugd door de jeugdvoorzitter, was het de beurt aan de penningmeester om openheid van zaken te geven. Conclusie: Rijnsburgse Boys is een welvarende en vooral financieel gezonde vereniging!

Dit werd onderstreept door de kascontrolecommissie en onder applaus van de aanwezigen werd dit ‘geaccepteerd’. De voorzitter ging tenslotte de jubilarissen voorzien van bloemen en het bijbehorende speldje en sloot af met de rondvraag waarin 3 vragen werden gesteld. 2 daarvan werden direct beantwoord en de laatste vraag werd meegenomen en een antwoord volgt spoedig.

En zo blijkt dus maar wéér dat Rijnsburgse Boys het goed voor elkaar heeft; financieel en ook sportief gaat het voor de wind in (bijna) alle geledingen van de vereniging. Geen klachten gehoord, geen klagers gezien!

Slotsom: Rijnsburgse Boys is een perfecte voetbalvereniging waar we met z’n allen trots op moeten en mogen zijn. Laten we deze naam hoog houden in de nabije toekomst, zowel op Middelmors als op welk sportpark dan ook!

jubilaris

Jubilarissen in de bloemen

Jubilarissen november 2010 :
25 jaar lid:
Cornelis van der Plas, Piet de Leeuw, C.W. de Mooy, Hans Wolvers

40 jaar lid:
Krijn van der Spijk

50 jaar lid:
Jaap Heemskerk, Teun Brussee
   
60 jaar lid:
Jan Bart Heemskerk, Frans van Egmond, Gerrit van den Bosch, Hans Glasbergen