outhands

Ajax Kids Tour: 130 inschrijvingen tot nu toe

Doe mee met de Ajax Kids Tour en laat zien dat je de grootste Ajax fan bent!

ajax

Op dinsdag 21 februari is de Ajax Kids Tour te gast bij ons aller Rijnsburgse Boys. Geef je snel op.

Programma:
Samen met je team, mascotte Lucky en enthousiaste teambegeleiders van Ajax leg je een parcours af met allerlei leuke voetbalonderdelen. Ook speel je de Ajax Fan Quiz, waarin je kan laten zien hoeveel jij van Ajax weet. ajax1

Net als jouw idolen stap je zelfs in de echte Ajax-spelersbus! Tussendoor krijg je natuurlijk nog iets te drinken en na afloop krijg je een leuk aandenken mee naar huis.

De grootste Ajax-fans komen samen op De Toekomst:
Ben jij die grote Ajax-fan die we zoeken? Aan het einde van het seizoen komen de allergrootste Ajax-fans samen tijdens de grote landelijke finale van de Ajax Kids Tour op Sportcomplex De Toekomst, de jeugdopleiding van Ajax in Amsterdam.

ajax2Tijdens die finale zijn er ook nog eens spelers van Ajax aanwezig om jou tips te geven en om met jou op de foto te gaan. Het is nog niet precies bekend wanneer de finaledag van de Ajax Kids Tour is, dus hou de site goed in de gaten!

Inschrijven:
Om mee te kunnen doen aan de Ajax Kids Tour dien je tussen 6 en 12 jaar oud te zijn en lid te zijn van de Ajax Kids Club of van Rijnsburgse Boys. Meedoen met deze Kids Tour is GRATIS (mits je dus lid bent). Tot nu toe hebben 130 kinderen zich ingeschreven en is er nog plaats voor enkelen! Dus voorkom teleurstellingen en schrijf je direct in!

KLIK HIER om naar de site van Ajax Kids Tour te gaan en te lezen wat er allemaal gaat gebeuren op die dag en je kan je daar direct inschrijven! Inschrijving gaat dus NIET via of bij Rijnsburgse Boys en zorg dat je op tijd bent, want VOL = VOL (er kunnen maximaal 240 kinderen aan meedoen; ’s morgens 120 en ’s middags 120)