outhands

AH Uientoernooi 2012: weer fantastisch

Vele maanden van voorbereidingen gingen er weer aan vooraf. Om het succes van de eerste editie van het Albert Heijn Uientoernooi te evenaren (2011) was er eigenlijk nog maar 1 ding nodig: mooi weer! En dat kregen we (helaas) niet. Het maakt voor de kinderen niets uit, maar het geeft wat meer sfeer aan het toernooi. Ondanks dat dat dus tegenviel, kunnen we weer spreken van een fantastisch toernooi! Vele complimenten kregen we tijdens het toernooi al en daar doen we het toch allemaal voor; dat een ieder, spelend of niet, het naar hun zin heeft

Om 05.45uur (!!) waren al velen present om te beginnen met de opbouw van het sportpark. En om 06.00uur telde ik 24 hard werkende mensen. En daar kan je dan niet anders dan trots op zijn. Nadat om exact 9.00uur het eerste fluitsignaal klonk, waren er ruim 60 vrijwilligers in touw! Om 19.00uur, toen we allemaal moe en voldaan in de kantine nog iets te eten kregen, heb ik alle vrijwilligers nog eens de revue laten passeren en kwam ik op het ongelofelijke aantal van ruim 90!

En dan kan je toch niet anders dan heel trots zijn. Op de vrijwilligers, maar ook op de saamhorigheid die dan toch weer boven komt drijven. Dan zie je dus dat als je iets wil, het ook kan! Je doet het als organisatie nooit 100% goed, maar ik durf hierbij te beweren dat we het toch weer voor 99,9% perfect hebben uitgevoerd voor iedereen

Daarom langs deze weg nogmaals een groot woord van dank aan een ieder die haar (of zijn) steentje heeft bijgedragen om de 2e editie van het Albert Heijn Uientoernooi weer tot een succes te maken. Namen noemen vind ik altijd heel lastig en doe ik dus niet. Op 2 uitzonderingen na: Erik Koomans was er om 05.30uur en ging om 19.30uur pas naar huis. Hetzelfde geldt voor Willem-Jan van Tilburg. 11 jaar en gewoon de hele dag in touw geweest voor de vereniging. Klasse heren!

Zonder hoofdsponsor is er geen toernooi, dus ook hierbij nogmaals een woord van dank aan Albert Heijn Verburg uit Rijnsburg; de kinderen vonden de tasjes die zij ontvingen uit handen van de medewerkers van Albert Heijn fantastisch!

Komend jaar zal er (gelukkig) weer een AH Uientoernooi plaats gaan vinden. Maandag 1 april (geen grapje) is de datum, dus noteer die nu alvast in de agenda van 2013!

Namens de organisatie: TOT VOLGEND JAAR