Henk Hogewoning

Aantal ledboard-adverteerders blijft groeien

Het aantal bedrijven dat via de ledboarding rond het hoofdveld adverteert, neemt na ruim vijf jaar nog steeds gestaag toe. De nieuwste adverteerder waarvan sinds kort een animatie draait op de boarding, is bloemengroothandel C. Leeuwenburg BV, gevestigd op de Rijnsburgse en de Naaldwijkse vestigingen van bloemenveiling FloraHolland.

Voorzitter Peter Zandbergen en Cees Leeuwenburg (rechts), waarvan twee dochters en een zoon bij Rijnsburgse Boys voetballen

Bloemengroothandel C. Leeuwenburg werd in 1919 opgericht door grootvader Cees Leeuwenburg. Rond 1980 kwamen de zonen Wim en Hans in de zaak en inmiddels is ook de derde generatie, Cees Leeuwenburg, actief in het bedrijf. Bij het Rijnsburgse familiebedrijf werken 15 vaste mensen en circa 20 oproepkrachten. Behalve snijbloemen verkoopt Leeuwenburg ook kerstdecoratiemateriaal, onder andere via de webshop. Meer informatie is te vinden op de website: www.cleeuwenburg.nl.

Al meer dan vijf jaar ledboarding
Sinds de start in februari 2018, vijfeneenhalf jaar geleden, is het aantal adverteerders op de ledboarding langs het hoofdveld snel toegenomen. Op de ‘levende’ reclameborden langs het hoofdveld worden voor en tijdens thuiswedstrijden van Rijnsburgse Boys animaties vertoond van bedrijven uit Rijnsburg en omstreken. Zo kunnen zij zichzelf en hun producten op een opvallende manier presenteren.

Op dit moment adverteren zo’n 70 bedrijven op de ledboarding. Hun digitale boodschappen variëren qua lengte van 54 meter tot 216 meter en hebben een exposure variërend van 1 minuut tot 5 minuten per wedstrijd. Rijnsburgse Boys was in 2018 de eerste amateurclub die deze manier van adverteren invoerde, met 128 meter aan de lange zijde en 2x 54 meter achter de beide doelen. Inmiddels hebben enkele andere clubs dit goede voorbeeld nagevolgd.

Ook adverteren op de ledboarding?
Bedrijven die geïnteresseerd zijn in adverteren via de ledboarding, kunnen contact opnemen met:

  • Cees Driebergen, 06-53389576
  • Ad Hendriksen, 06-53214187
  • Peter Zandbergen, 06-20005265
  • Of stuur een mail naar led@rijnsburgseboys.nl