outhands

Aanpassing huisregels Reageren op berichten

We zien de laatste tijd steeds vaker dat men het nodig vindt om namen te noemen in reacties onder de nieuwsberichten. De ene speler had moeten spelen, de ander helemaal niet, die speler is beter dan die, enz. enz. Daarbij wordt ook nog vaak even een persoonlijk advies meegegeven aan de hoofdtrainer.
Geloof me, die hoofdtrainer van ons weet heel goed waar hij mee bezig is (bekijk anders even de resultaten van de afgelopen seizoenen) en heeft deze ‘goed bedoelde’ adviezen echt niet nodig.

Een kritisch geluid laten horen moet kunnen, daar is tenslotte deze mogelijkheid ook voor, maar ga niet “op de man spelen”. Het is vaak mogelijk een bericht te plaatsen waarin de boodschap duidelijk is zonder namen te noemen. Voel je toch de behoefte iemand persoonlijk aan te spreken, doe dit dan op de club en niet anoniem onder een nieuwsbericht (ook als is het grappig bedoeld).

Lees de huisregels hier.

Bij voorbaat dank!
Het webteam

Voor mensen die zich storen aan de reacties is er de mogelijkheid om deze optie uit te zetten. Klik op het linkje ‘commentaar uit’ (onder een artikel). De site onthoudt uw voorkeur en zal u voortaan de reactie’s besparen!