outhands

A1 gepromoveerd naar de 3e divisie

 De A1 van Rijnsburgse Boys is op hemelvaartsdag via de nacompetitie gepromoveerd naar de 3e divisie. Op het terrein van Legmeervogels in Uithoorn wisten onze jongens de 1ste wedstrijd met 2-0 winnen van VVZ uit Zaandam. Dit team speelt in de Hoofdklasse van West 1.

In de 1ste helft kwam Rijnsburgse Boys op een 1-0 voorsprong door een grandioze vrije trap van Henk Kralt.Vlak daarna kwamen onze jongens op een 2-0 voorsprong door Thijs Haselhoff. De tegenstander probeerde nog wel wat maar de betere kansen waren voor RBB maar het bleef 2-0.

De 2e wedstrijd moest VVZ tegen Houten (een 3e divisie ploeg) aantreden. Houten wist deze wedstrijd met 3-2 te winnen zodat RBB in de laatste wedstrijd aan een gelijkspel genoeg zou hebben.

De wedstrijd tegen Houten begon moeizaam maar door een schitterend afstandschot van Jan Lindhout  die heel goed zag dat de keeper ver voor zijn doellijn stond kwam RBB op een 1-0 voorsprong. Niet veel later kwam RBB op een 2-0 voorsprong door Henk Kralt. Onze jongens wisten de voorsprong te consolideren en dwongen de promotie verdiend af.

De spelers van de A1 willen hun trainer Peter Vlasveld, hun leiders Hans Wolvers en Leon van Tilburg en hun vlagger Peter van der Meij hartelijk bedanken voor het grandioos seizoen wat ze dit seizoen meegemaakt hebben.
Ook willen we de spelers nog noemen die deze promotie bewerkstelligd hebben:
Mark Brugmans, Jacco den Hollander, Jan Lindhout, Thomas Paauw, Jan van Rijn, Rick van der Meij, Jos van Beuningen, Arelis Star, Vincent Mulder, Laurens Mulder, Henk Kralt, Thijs Haselhoff, Mark Wessel en niet te vergeten de B1 spelers Mitchell Zandbergen, Rutger Ruigrok, Ricardo Vijlbrief en Marcel Vooys.

Nogmaals veel succes volgend jaar in de 3e divisie.
Na het toernooi in Putten op 2 juni zal er nog een afsluitende barbecue plaats vinden in de tuin van Wim Brugmans.