outhands

A1 geplaatst voor volgende ronde van de nacompetitie

 Onze A1 heeft zich vanmiddag geplaatst voor de volgende ronde van de nacompetitie.
In de eerste wedstrijd wisten onze jongens onder de harstochtelijke leiding van hun trainer Peter Vlasveld te winnen van Jodan Boys met 1-0 door een goal van Thijs Haselhoff  in de 2e helft. Het was een gelijk opgaande wedstrijd waarin toch de beter kansen waren voor Rijnsburgse Boys. Door dit resultaat moest Jodan Boys meteen weer aan treden tegen Voorschoten. Jodan Boys wist deze wedstrijd met 1-0 te winnen zodat onze jongens aan een gelijk spel genoeg zouden hebben tegen Voorschoten.
Rijnsburgse Boys begon fel tegen Voorschoten maar de wedstrijd werd al snel onderbroken doordat een speler van Voorschoten zijn arm brak. Na de onderbreking kwamen onze jongen al snel op een 1-0 voorsprong door een fantastisch afstandschot van Jos van Beuningen. Rijnsburgse Boys kreeg kans op kans maar deze werden niet meer benut zodat deze wedstrijd afgesloten werd met een 1-0 overwinning.

Door deze 2 wedstrijden te winnen werden onze jongens eerste van de poule en hebben ze zich geplaatst voor de volgende ronde op Hemelvaartsdag op het terrein van Legmeervogels in Uithoorn. Deze wedstrijden worden ook weer gespeeld in een poule van 3 teams en de winnaar plaatst zich voor de 3e divisie.

Ook willen de spelers en begeleiding van de A1 onze A4 van harte feliciteren met hun kampioenschap die ze vandaag behaald hebben tegen Lisse en wensen hun ook nog veel succes in hun halve finale wedstrijd voor de beker van a.s. woensdag.