outhands

A-selectiedag voor de jeugd op woensdag 14 september

De Activiteitencommissie Jeugd van Rijnsburgse Boys organiseert in verband met de opening van het nieuwe seizoen samen met de hoofdtrainer van ons 1e elftal, Ted Verdonkschot, op woensdag 14 september a.s. een trainingsmiddag voor alle E-D en MJ junioren.

De voltallige A-selectie, dus met bekende namen zoals Dennis de Groot, Bryan Simons en Frank Zinhagel, jonge talenten zoals Danny v.d. Vijver en Jaap Jan Zandbergen en enkele nieuwkomers zoals Joes Blackborn en keeper Arjan van Heusden, zal onder leiding van hun trainer voor onze jeugd een aantal trainingsvormen verzorgen. Alles staat in het teken van “sport & spel en kennismaken met elkaar”.

Er wordt getraind in groepen, ieder op zijn- of haar eigen niveau. De trainingsvormen vinden plaats op de kunstgrasvelden. Uiteraard moet je in de voetbalkleren komen !

Om 16.30 uur verzamelen en inschrijven voor de kantine !!! Tussen de oefeningen door is er in de kantine een snack en drinken voor iedere deelnemer ! Kom dus met je teamgenoten naar deze geweldige trainingsmiddag en maak op deze wijze kennis met de spelers en begeleiders van ons 1e elftal !

Je krijgt via de leiders bericht !