outhands

5senses doet vrijwilligerswerk bij Rijnsburgse Boys

 Zaterdag a.s. gaat het cateringbedrijf 5Senses van Henk van Egmond en zijn Diana en hun personeel een hele middag kantine diensten draaien als vrijwilligerswerk voor de vereniging.

Nu ongeveer 3 jaar geleden is Henk van Egmond zijn eigen catering bedrijf gestart. Aan het einde van het 1e jaar kwam Henk via Carmen Zandbergen in contact met Rijnsburgse Boys. Na de 1e klus voor het FIFPRO toernooi in de zomer van 2006, volgde er nog vele klussen voor Henk en Diana voor of via Rijnsburgse Boys. 5Senses is naast reclamebord houder ook lid van de sponsorgroep van Rijnsburgse Boys.

Henk en Diana willen graag iets bijzonders terug doen voor de vereniging, en omdat er bij de vereniging een grote behoefte is aan vrijwilligers voor in de kantine, kwamen zij op het idee om een middag kantine dienst te gaan doen met hun personeel. Aansluitend gaan zij nog gezellig met hun eigen personeel een avondje uit.

Als vereniging zijn wij heel blij met dit initiatief, en wellicht is het iets voor andere bedrijven om ook op deze manier iets voor de vereniging te doen. Zeker ook in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen is het bijzonder als bedrijven op deze manier de plaatselijke voetbaltrots ondersteunen. Als er nog meer bedrijven zijn die zich op deze manier willen inzetten voor Rijnsburgse Boys, dan kunnen zij contact opnemen met Carmen Zandbergen.