outhands

5 November, Voorverkoop NEC – Rijnsburgse Boys

 Op woensdag 5 november zal er van 19.00 uur tot 20.00 uur de enige verkoop worden gehouden van de buscombi’s voor de KNVB beker wedstrijd NEC Rijnsburgse Boys.

De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 11 november om 20.00 uur in Nijmegen. De bussen vertrekken vanaf sportpark Middelmors om 15.45 uur.

Er zullen alleen buscombi’s worden verkocht, wat dus inhoud dat er én een kaart voor de wedstrijd én een plaats voor in een bus in 1 prijs zit inbegrepen; losse kaartverkoop doet en wil het bestuur van Rijnsburgse Boys en N.E.C. absoluut niet hebben en gebeurt daarom dus ook niet.

We krijgen niet meer dan 600 kaarten tot onze beschikking en dat heeft te maken met het feit dat N.E.C. haar kaartverkoop doet middels een passe-partout; hiermee kunnen N.E.C.-fans dus 1 kaart kopen voor én Rijnsburgse Boys én Tottenham Hotspur én Udinese. Deze laatste 2 wedstrijden zullen ongetwijfeld uitverkocht raken en/of zijn en dus zijn alle plaatsen voor de wedstrijd tegen Rijnsburgse Boys óók reeds verkocht!

Niet alle fans van N.E.C. zullen deze wedstrijd gaan bekijken, maar ze kunnen de plaats slechts 1x verkopen! Vandaar dat we dus echt niet meer dan 600 kaarten kunnen ontvangen.

De buscombi’s zullen € 17,50 per persoon gaan kosten en er kunnen MAXIMAAL 4 kaarten per persoon worden gekocht.