outhands

4 september gratis voetbalclinic De Complete Techniek

Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek Vanaf september 2009 weer in Rijnsburg!

 Wie wil er niet een nog veel betere voetballer worden en onder begeleiding van toptrainers de meest spectaculaire technieken van internationale topspelers leren? Jij krijgt nu de kans om te trainen als een profvoetballer. Op vrijdag 4 september vindt er op het kunstgras bij Rijnsburgse Boys een gratis clinic plaats waarbij je alvast kennis kunt maken met De Complete Techniek!
  
Wil jij een tegenstander leren passeren en scoren als Lionel Messi?
Een tegenstander op het verkeerde been zetten als Robin van Persie?
Tegenstanders verrassen door snel te passen als Wesley Sneijder?
En snel wegdraaien van een tegenstander als Zlatan Ibrahimovic?

Cursussen
De cursussen starten tweejaarlijks en lopen van september tot en met december en februari tot en met mei. Vanaf zondag 20 september starten de cursussen weer bij Rijnsburgse Boys. Deze cursussen zijn er voor alle jeugdspelers uit de gehele regio!  De cursussen bestaan uit 12 trainingen van een uur die onder professionele begeleiding staan. Daarnaast krijgt iedere cursist een volledig kledingpakket van het merk Lotto, inclusief een spiksplinternieuwe bal, waarmee getraind wordt en eigendom blijft van de cursist!

Geef je nu op voor deze gratis clinic of meld je aan voor de cursus via: www.decompletetechniek.nl

De leermethode van Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek
De leermethode van De Complete Techniek is ontstaan uit jarenlange ervaring met het verzorgen van trainingen op het allerhoogste landelijke jeugdniveau bij o.a. Sparta Rotterdam, ADO Den Haag en Ajax, maar ook bij de verschillende grote en kleine amateurverengingen.
Ook de achtergrond in zowel het basis- als voorgezet onderwijs spelen een prominente rol in de wijze waarop de trainingen worden verzorgd en de jeugdspelers wordt geleerd om beter te voetballen!
De trainingen zijn voor er voor jeugdspelers van alle niveaus. Voor jongens en meisjes tussen de 6 en 18 jaar, voor zowel bij de club geselecteerde jeugdspelers  als voor jeugdspelers voor niet selectieteams. De trainingen zijn een uitstekende aanvulling op de eigen clubtrainingen.
De Complete Techniek is een clubonafhankelijk voetbalopleidingscentrum, dat trainingen verzorgt voor de individuele jeugdspeler en jeugdkeeper vanuit een geheel eigen voetballeermethode.
Iedere jeugdspeler zal worden uitgedaagd en succes beleven op zijn of haar eigen niveau!

Met ingang van het seizoen 2009 – 2010 is De Complete Techniek een samenwerking aangegaan met René Meulensteen van Manchester United. De assistent-trainer van Alex Ferguson, die dagelijks werkt met toppers als Wayne Rooney, Ryan Giggs, Rio Ferdinand en Edwin van der Sar, is een groot voorstander van de individuele werkwijze van De Complete Techniek.

Méér info over De Complete Techniek zie:
www.decompletetechniek.nl