outhands

4 juli, openbare generale repetitie Flora Band

4 juli: Flora Band speelt openbare generale repetitie op hoofdveld Rijnsburgse Boys.

Op 11 juli a.s. zal de Rijnsburgse Flora Band deelnemen aan het Wereld Muziek Concours In Kerkrade. Dit officieuze wereldkampioenschap van show- en marchingbands wordt eens in de vier jaar gehouden in het stadion van Roda JC in Kerkrade.

Als voorbereiding op dit concours oefent de Flora Band regelmatig op de velden van Rijnsburgse Boys.  Het is belangrijk om op gras te oefenen omdat de wedstrijden in Kerkrade immers ook op gras plaatsvinden. Wie wil weten wat de Flora Band in Kerkrade gaat uitvoeren is van harte welkom op 4 juli a.s. als de Rijnsburgse muzikanten hun volledige ´WMC´ programma, in uniform, uitvoeren of het hoofdveld van Rijnsburgse Boys.

Deze uitvoering zal bestaan uit een marsoptreden en een showoptreden. Het marsoptreden bestaat uit het spelen en marcheren van een tweetal marsen over een uitgezet parcours. Het showoptreden van de Flora Band bestaat uit een opvoering van hun spectaculaire Michael Jackson Show. Hier is de bekendste muziek van de ´King op Pop´ te horen op een flitsende choreografie. Tussen de beide onderdelen zal Jong Flora Band een optreden verzorgen.

U bent van harte welkom op zaterdag 4 juli a.s. vanaf 19.00 uur op sportpark Middelmors. De kantine zal vanaf dit tijdstip (waarschijnlijk) open zijn. Aanvang van het programma: 19.30 uur. Het einde zal om  20.30  uur zijn. Zorg dat u erbij bent. Vier jaar gelden waren er plm. 500 toeschouwers en de muzikanten van de Flora Band rekenen op minimaal hetzelfde aantal. In Kerkrade kosten de plaatsen op de hoofdtribune 40 euro. In Rijnsburg is de toegang helemaal gratis!