outhands

27 november, Kick off bijeenkomst voor Vrijwilligers!!

 Beste vrijwilligers,

Ik zal mijzelf eerst kort even voorstellen. Ik ben Bart van Duijn, 2e jaars student Sport, Management & Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam. Misschien hebben jullie het al op de website van Rijnsburgse Boys gelezen, maar ik loop op dit moment stage bij jullie vereniging. Dit betreft een stage van 20 weken, waarvan er nu al weer 10 zijn verstreken.

Als eerste opdracht heb ik een analyse van de club gemaakt, om uit te zoeken waar de sterke en zwakke punten van de club liggen. Deze analyse is in het bezit van de club.
Hierna heb ik het grootste knelpunt uitgewerkt in een beleidsplan. Bij de Rijnsburgse Boys ligt het grootste probleem bij het vrijwilligerstekort. Er zijn simpelweg te weinig vrijwilligers beschikbaar om een grote club als Rijnsburgse Boys goed te kunnen laten functioneren. Om dit probleem op te lossen heb ik in overleg met mijn stagebegeleider en tevens voorzitter Cees Driebergen een plan opgesteld. In dit plan staan jullie, de vrijwilligers centraal.
Dit plan wil ik graag aan jullie presenteren tijdens een kick off bijeenkomst. Deze zal plaats gaan vinden op:

Datum: dinsdag 27 november
Tijd: 20.00 uur
Locatie: kantine Rijnsburgse Boys

U bent bij deze van harte uitgenodigd om deze kick off bij de komen wonen. In het belang van Rijnsburgse Boys hoop ik dat jullie allen zullen komen, zodat het vrijwilligersprobleem zo snel mogelijk kan worden opgelost!

Met vriendelijke en sportieve groeten,
Bart van Duijn
2e jaars student SM&O en stagiair bij Rijnsburgse Boys