outhands

2 miniorenteams op geslaagd toernooi vv Katwijk

Rijnsburgse Boys heeft met 2 minorenteams meegedaan aan het toernooi in Cleynduin wat georganiseerd werd door vv Katwijk. Het was een heel goed verzorgd toernooi waarbij er voor iedereen gratis oliebollen en erwtensoep waren. Voor de kids waren er na afloop van ieder wedstrijdje pakjes drinken. Onze complimenten voor de verzorging.

  

Verslag
Rbb deed mee in 2 poules. Rijnsburgse Boys 1 bestond uit Coen Hogewoning, Mike Verschuren, Stan Frijns, Sander Ravensbergen, Arent Jansze, Simon Brussee, Timo Oudshoorn en Lucas Bannink onder leiding van Jaco Hogewoning en Ariea van Zuylen.
Rijnsburgse Boys 2 bestond uit Eddy van Egmond, Niels Karregat, Borg Bleichrodt, Vincent Albertson, David van Duyn, Koen Heemskerk, Stijn Driebergen onder leiding van Fred van Egmond en Patrick Karregat.
 
Na ons eerste wedstrijd zijn we in de kleedkamer gefilmd door RTV en moest de trainer even een praatje tegen de kids houden. Hierna zijn na onze tweede wedstrijd die we tegen Katwijk moesten spelen Sander Ravensbergen en een spelertje van Katwijk gevraagd om even een reactie te geven op de wedstrijd die Katwijk met 1.0 had gewonnen van RBB 1. Ze werden als echt profs apart genomen en gevraagd hoe de wedstrijd was verlopen.
 
Nog even een puntje om te vermelden dat RBB 2 de laatste wedstrijd met 7.0 heeft gewonnen van Fc Rijnvogels. Rbb2 eindigde als 2e in hun poule en Rbb1 werd 4e in hun poule.
 
Al met al een geslaagd toernooi en iets waar we op terug kunnen kijken.

Hieronder nog meer foto’s