outhands

18 januari Extra trainingsavond voor E- en F-pupillen

Aan de jeugdspelers, jeugdtrainers, jeugdleiders en ouders van de E- en F-pupillen.

De jeugdafdeling bruist van ambitie. Het aantal jeugdleden is ongekend groot en de leiders en trainers er omheen zijn superenthousiast en gemotiveerd. Ons mooie complex is een goede plek om met elkaar in teamverband aan sport te doen.

Het opleiden van jeugdspelers is daarbij de belangrijkste doelstelling die wij ons opleggen. Dit proberen onze jeugdtrainers elke week weer voor elkaar te krijgen. Een leuke maar toch ook leerzame training in elkaar draaien om de jongens en meisjes iets te leren en hun voetbalvaardigheden te verbeteren. Daarnaast proberen we plezier in het spelletje te krijgen maar ook plezier met elkaar te hebben.

Speciaal voor alle E- en de F-pupillen gaan wij aanstaande vrijdagmiddag 18 januari 2008 van 17.00 uur tot 18.30 uur een extra trainingsavond organiseren.
Met behulp van “externe” maar ook met de eigen trainers zal er deze middag puur en alleen op de technische vaardigheden getraind worden. We slaan deze avond dus twee vliegen in één klap. Onze jeugdtrainers krijgen extra trainingsvormen aangeboden en uitgelegd door specifieke techniektrainers en de jeugdspelers hebben een afwisselende techniektraining.

Een gratis activiteit voor de jongste lichting. We hopen dan ook dat de opkomst groot zal zijn van zowel de jongens en meisjes als van de trainers.

Tot vrijdagmiddag!
Technische Jeugdcommissie Rijnsburgse Boys