outhands

17, 18 en 19 augustus – KNVB Voetbaldagen

 Een aantal dagen achtereen met andere voetballers werken aan je techniek, wie wil dat niet! Aanvallen, verdedigen en omschakelen; alles komt aan bod op de KNVB Voetbaldagen die op 17, 18 en 19 augustus plaatsvinden bij Rijnsburgse Boys. Enkele weken geleden kon je je hiervoor inschrijven en daar hebben velen gehoor aan gegeven, want met 96 deelnemers/-neemsters is het vol en er is zelfs een wachtlijst van 39 personen!

3-daags programma:
Het programma duurt elke dag van negen uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Er zijn dus geen overnachtingen. In de ochtend is het vooral trainen en in de middag zijn er wedstrijdvarianten waar vele fraaie prijzen zijn te winnen. Daar tussen wordt er voor een uitgebreide lunch gezorgd en is er tijdens het voetbalprogramma volop sportdrank beschikbaar. Het geheel staat onder leiding van gediplomeerde trainers en het programma kent vele gevarieerde trainingsvormen met onder meer 4-tegen-4, 7-tegen-7 en een Goalmastercircuit. Keepers krijgen vanzelfsprekend hun eigen, specifieke training.

Als klap op de vuurpijl ontvangen alle deelnemers een promotiepakket met daarin onder meer een uniek KNVB Nike-tenue (dus shirt, broek, kousen), maar ook een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto. Daar kun je mee thuiskomen! Uiteraard zijn supporters van harte welkom op maandagmorgen en woensdagmiddag