outhands

16 nieuwe pupillen trainers

 Maandag 23 april hebben de 16 pupillentrainers uit handen van Albert van Dussen, de cursusleider van de KNVB,  hun certificaat Pupillentrainer uitgereikt gekregen.
Afgelopen seizoen hebben de geslaagden de pupillentrainerscursus bij onze club gevolgd.
Deze cursus bestond uit theorie- en praktijklessen. Centraal in deze cursus stond hun logboek, waarin de cursisten hun activiteiten in moesten verwoorden.
Uiteraard zijn wij als club ontzettend blij, dat wij er zijn gekwalificeerde trainers erbij hebben gekregen.
De cursisten vonden de cursus toch eigenlijk wel pittig, maar zeker te doen. Volgens een van de cursisten zou iedere trainer deze cursus moeten volgen, want de cursus geeft zoveel handvaten om met jeugdleden op een leuke, leerzame wijze training te geven.

Namens het jeugdbestuur worden de nieuwe trainers bedankt voor hun tijd en energie, die zij in deze cursus hebben gegeven.

Hieronder hadden de foto’s van de cursisten moeten staan, maar door een technisch probleempje is dat helaas niet gelukt.
De geslaagden: Petra van Delft, Patricia Duindam, Ewout van der Vijver, Johan de Kroon, Roland Houtman,  Mario Heemskerk, Aad van Duijn, Jerry Giesen, Hugo Slootweg, Leonard Ravensbergen, Koos Paauw, Bram van Delft, Christiaan Heemskerk, Wilfred van Delft en Jacco van Nieuwkoop.