outhands

16 juni Kuikenloop, Kinderen wandelen voor KIKA

 Gezonde kinderen hebben vaak wel duizend wensen.
Kinderen die kanker hebben maar één: beter worden!!!

Op zaterdag 16 juni 2007 organiseert Stichting Katwijk Wandelmarathon voor de derde keer de Kuikenloop. De Kuikenloop is een sponsorwandeltocht over een afstand van 5 km voor jeugd t/m 16 jaar. Deelname is zowel individueel als in groepsverband mogelijk (bijvoorbeeld met je klas, hockeyteam, voetbalelftal of scoutinggroep).

De totale opbrengst van de Kuikenloop wordt geschonken aan Kika (Kinderen kankervrij). Kika werft fondsen die ten goede komen aan onderzoek waarmee zeven kinderkankercentra in Nederland versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd, meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor wij jullie steun vragen. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag!

De start is op zaterdag 16 juni 2007 om 11.00 uur vanaf het grote parkeerterrein in de Noordduinen, Noordduinseweg te Katwijk. Het parcours van de Kuikenloop gaat over de boulevard en door de duinen van de gezellige badplaats Katwijk aan Zee. Op het parcours staan een aantal stempelposten. Bij de stempelposten zal gratis iets te eten en te drinken worden uitgedeeld. En aan de finish op de boulevard van Katwijk krijgen jullie een mooi vaantje overhandigd.

Inschrijven kan via www.kippenloop.nl of bij het VVV-kantoor in Katwijk (Voorstraat 41) en kan
t/m 10 juni 2007. Inschrijving is gratis. Van jullie wordt echter wel verwacht dat jullie je sportieve prestatie laten sponsoren door bijvoorbeeld pappa, mamma, oma, opa, tante, oom, vrienden enz. Een sponsorformulier is via de website www.kippenloop.nl te downloaden of te verkrijgen bij het
VVV-kantoor in Katwijk. Stichting Katwijk Wandelmarathon bekijkt de mogelijkheid om een prijs te verbinden aan het hoogst opgehaalde sponsorbedrag.

Deelname is zowel individueel als in groepsverband uitsluitend mogelijk onder begeleiding van
een volwassene.

 De Kuikenloop 2006 was een daverend succes. De zon scheen rijkelijk en de ruim 400 kinderen wisten het mooie bedrag van Û 20.800 bijeen te wandelen. Natuurlijk hopen we dit jaar op nog meer wandelaartjes en een nog hoger bedrag voor Kika.

SCHRIJF JE DUS NU IN!!!