outhands

14 mei Benefietwedstrijd tussen RBB4 en OUD-RBB4

RBB 4 bestaat in zijn huidige samenstelling nu reeds 2 jaar en er wordt steeds meer progressie geboekt. In het najaar van 2009 gaf onze trouwe grensrechter Hans Suiker een feestje ter ere van zijn 65ste verjaardag. Omdat Hans sinds mensenheugenis grensrechter is van RBB4, had hij ook spelers van het oude RBB4 uitgenodigd. Vanaf dat moment kwamen er steeds vaker geluiden dat het wel leuk zou zijn om met een team van de “oude” sterren een keer de strijd aan te gaan tegen het huidige RBB4.  Komende vrijdagavond is het dan zo ver. Wedstrijd begint om 19:30uur op ons eigen sportpark Middelmors en is tegelijkertijd een benefietwedstrijd voor onze shirtsponsor Stichting Oekroe. Als speciale gasten zullen Frank van Delft en Joost Mens (vorig jaar RBB4-spelers) mee voetballen. Zij zijn nu al ruim een jaar voor de Stichting Oekroe in de Oekraïne aan het werk en zijn nu heel even terug in Nederland.

Oud-RBB4 herbergt een aantal beroemde/beruchte namen zoals Arie van Dijk, Frits Bleichrodt, Peter Cadel, Sjaak Ouwersloot, Gert van Beelen, Jan Siemerink, Wim Driebergen, Huug Aandewiel. Wie aanvoerder Rian Vletter op zal stellen in zijn Allstar-team blijft vooralsnog een groot mysterie. Wij gaan in ieder geval uit van eigen kracht en verwachten dat de spieren/gewrichten van de toppers van weleer toch echt te stram zijn geworden om ons serieus partij te bieden.

Komt allen deze wedstrijd aanschouwen!!!! De wedstrijd is vrij toegankelijk, maar we hopen natuurlijk wel dat zoveel mogelijk mensen een donatie willen doen aan stichting Oekroe. Om het goede voorbeeld te geven zal RBB4 per doelpunt die wij dit jaar hebben gemaakt (60 keer in de competitie) 5 euro doneren.