outhands

14 december demotraining ‘De complete techniek’

 Wil jij leren passeren en scoren zoals Ronaldinho?
Op snelheid van richting veranderen als Henry?
Dribbelen als Arjen Robben en kappen en passen als Kaká?

Voetbalschool De Complete Techniek organiseert in samenwerking met Rijnsburgse Boys een demonstratietraining voor alle F, E, D-pupillen en meisjes.
Deze kick-off vindt plaats op vrijdagavond 14 december. De training start om  18.30uur en zal rond 19.45uur eindigen.

Vanaf zaterdag 8 december a.s. zullen alle leiders en trainers de persoonlijke uitnodigingen verspreiden onder de spelers en speelsters van hun team.

Onder leiding van de trainers van De Complete Techniek  krijgen alle deelnemers een fantastische training aangeboden, waarbij verschillende uitdagende bewegingen van internationale topspelers zullen worden getraind!

De Complete Techniek verzorgt extra trainingen in de vorm van cursussen als aanvulling op de eigen clubtrainingen. Op de velden van Rijnsburgse Boys verzorgt
De Complete Techniek zowel in het voor – als najaar cursussen, welke bestaan uit 12 trainingen. Deze trainingen zijn gericht op de individuele jeugdspeler en worden gegeven vanuit een unieke voetballeermethode, welke volledig aansluit op de belevingswereld van de jeugdspeler.
Het uitgangspunt van De Complete Techniek is de individuele ontwikkeling van de jeugdspeler, waarbij iedere jeugdspeler wordt uitgedaagd en succes beleeft op z’n of haar eigen niveau!

Schrijf je snel in voor deze kick-off of een cursus via:
www.decompletetechniek.nl

Tot 14 december!

’Durf jij de uitdaging aan?’