outhands

07-07-07 komt steeds dichterbij!

 Bijna is het zover de belangrijke dag voor Rijnsburgse Boys 7 en wel 07-07-07.
En aangezien wij  deze dag niet geheel onopgemerkt voorbij willen laten gaan, hebben wij ook deze keer weer een goed doel uitgekozen om hiervoor geld in te zamelen.

Ditmaal hebben wij gekozen voor de Dirk Kuyt Foundation. Deze foundation heeft als doelstelling het ondersteunen van sportontwikkelingsprojecten voor kansarme jongeren in de Derde Wereld.
Hiervoor werkt de foundation nauw samen met verschillende sportontwikkelingsprojecten over de hele wereld, te weten:
Stichting Tio Loiro, sportontwikkelingsprojecten in de sloppenwijken van Fotaleza in Brazilië
Stichting  Starchilderen, een weeshuis in Nepal waar de verschoppelingen van het land opgevangen worden
De Feyenoord Fetteh Footbal Academy, het opleiden van voetballertje tot aidsvoorlichter…..

Daarnaast wil de foundation ook graag minder valide sporters ondersteunen met materialen & hulpmiddelen. Ook wil de foundation talentvolle jongeren uit Katwijk en omgeving ondersteunen.

Wij zullen op deze bijzondere dag een wedstrijd spelen op “Sportpark de Middelmors” tegen een team van oud profs en oud topamateurvoetballers uit de Duin & Bollenstreek.
De wedstrijd vangt aan om 14.30 uur.

Lijkt het u wat om ook iets te kunnen betekenen voor de Dirk Kuyt Foundation schroom dan niet en geef uw donatie! Het is ook mogelijk om uw donatie over te maken op rekening 3317.06.024 t.n.v. R.Terpstra o.v.v. “Dirk Kuyt Foundation”. Wilt u een factuur voor uw boekhouding geef dit even door aan Gijs Noort (06-46763672) of Sander van Egmond (06-51223280) en dan zal dit geregeld worden door RBB7.

Tevens zijn er nog V.I.P.-kaarten te koop om de wedstrijd te volgen vanuit de sponsorhome met aan sluitend een buffet waar nog even nagepraat kan worden met beide teams. Deze kaart gaat in vanaf 13.30 uur en is geldig tot 19.00 uur. Inclusief deze kaart is drank, een lopend buffet, live muziek, een schitterende wedstrijd en heel veel gezelligheid. Voor meer informatie kunt u terecht bij Gijs Noort (06-46763672) of Sander van Egmond (06-51223280)

Met vriendelijke groet,

Rijnsburgse Boys 7