13 apr 2024 20:30 - 14 apr 2024 01:00

Vrijwilligersavond

Het is weer tijd om jullie te bedanken voor jullie onschatbare bijdragen aan onze geliefde club! Op zaterdag 13 april nodigen we jullie uit om samen met ons te genieten van een gezellige avond vol waardering en plezier tijdens onze Vrijwilligersavond. Dit jaar belooft het een onvergetelijke Ibiza Style feest te worden!

Wanneer: Zaterdag 13 april
Waar: Kantine van sportpark Middelmors
Tijd: 21.00 uur

Ibiza Style: Dress to Impress!
Laat je innerlijke Ibiza vibes los en kleed je in de meest kleurrijke en zomerse outfits. Of het nu bohemian chic, beach casual, of gewoon lekker kleurrijk is – alles kan en mag! De dresscode is Ibiza Style, dus laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met jouw unieke stijl.

Aanmelden
Om ervoor te zorgen dat we genoeg lekkers en leuks voor iedereen hebben, vragen we je vriendelijk om je aan te melden via ons online formulier. Ga naar rijnsburgseboys.nl/vrijwilligersavond en vul het formulier in. Zo kunnen we rekening houden met jouw aanwezigheid en je persoonlijk bedanken voor je inzet.

Samen Proosten op Succes!
Deze avond staat helemaal in het teken van jullie. Het is een kans voor ons om onze dankbaarheid te tonen voor al het harde werk en de toewijding die jullie tonen aan Rijnsburgse Boys. Dus trek je dansschoenen aan, bereid je voor op gezelligheid, en laten we samen toosten op het succes van onze fantastische vrijwilligers!

We kijken ernaar uit om samen met jullie een geweldige avond te beleven. Aarzel niet en meld je snel aan!